2018-03-08 13:33:08• hírek • Oszkó Viktória

Jótékonysági koncertet ad Szatmárnémetiben Mága Zoltán

Városunkba érkezik Mága Zoltán hegedűművész, a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével kitüntetett, Prima Primissima díjas magyar zenész, aki jótékonysági akciója keretében koncertet tart majd Szatmárnémetiben is. Az esemény társszervezője a Szatmár Megyei RMDSZ Nőszervezet.

A 100 Templomi Jótékonysági Koncert elnevezésű egyedülálló kezdeményezésével a hegedűművész célja az, hogy az összefogás jegyében a koncertsorozattal és a köré felépített programmal segítséget nyújtson hátrányos helyzetű és bajba jutott embertársainak hazájában és határainkon túl egyaránt.


Mága Zoltán jótékonysági koncertjeivel világnézeti és politikai nézetektől függetlenül képes ezreket mozgósítani és összekapcsolni egy jó ügy érdekében. Egészen biztosan hatalmas élményben lesz részük azoknak, akik úgy döntenek, részt vesznek a nagyszabású előadáson, hiszen egyfelől Mága Zoltán zenei előadásáról van szó, aki már öt kontinensen, közel száz országban adott koncertet, játszott királyoknak, államfőknek, egyházi főméltóságoknak és világsztároknak egyaránt.


A másik oldalról a koncert azért is valósulhat meg, mert vannak városunkban, megyénkben olyan emberek, akik szívükön viselik mások sorsát, akiknek fontos az, hogy összefogjunk a nehéz időkben és ott legyünk, amikor szükség van ránk.


Ez a gondoskodás és tenni akarás az, ami meghatározza Szatmár megye közösségeit, ezért jöhet létre annyi megmozdulás, ezért lehetünk benne biztosak, hogy az emberek nem maradnak majd otthon, ha egy különleges eseményen különlegesen sokat segíthetnek rászoruló embereknek.


A koncert időpontja március 25, vasárnap, tehát virágvasárnap este 17:00 óra, az esemény helyszíne pedig a Németi templom, ahova szeretettel várnak a szervezők mindenkit, aki rajong a zenéért és szívesen segítene adományával egy fontos ügy érdekében.


A rendezvényre a belépés ingyenes lesz, nincs kötelezően fizetendő belépő, ellenben arra kérnek a szervezők mindenkit, hogy vagy egy belépőjegy árával, vagy egy akkora összeggel, amit megengedhetnek maguknak, támogassák a kezdeményezést és azt a két embert, akiért az eseményt szervezik.


Az adományokat a koncert helyszínén kihelyezett urnákba lehet majd elhelyezni. A befolyt összeget Mága Zoltán hegedűművész és a nőszervezet, mint társszervező, egy beteg gyermek gyógyíttatására, illetve közösségünk egy ismert, szeretett hölgytagjának gyógyulása érdekében ajánlja fel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: